Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Одноклассники
Реклама
Поиск
Мини - чат
Для добавления необходима авторизация
Сайтимиз дизайини сизга ёкдими?
Результаты
Всего ответов: 161
Архив записей
Категория
Соундтрекы
Статистика

Хозир сайтда: 1
Мехмон: 1
Фойдаланувчи: 0

Шоколадли Колбаса

Дата: 06.05.2024
Автор: admin
Шоколадли колбасани бир татиб кўрган ширинлик севучилар бу десерт олдида ўзини тўхтатиб туриши амри махол. Тайёрлаш учун эса вақт хам массалиқлар хам кўп кетмайди, энг қулай тарафи эса духовкани ёқиб ўтиришни хожати хам йўқ. 
250 гр печенье 
100 мл сут (ёки сок) 
100 гр сарёғ (маргарин) 
5-6 қошиқ шакар 
2-4 ош қошиқ какао 
турли хил қўшимчалар: ёнғоқ, қуритилган мевалар... 

Печенье ва ёнғоқни блендрда майдалаб олинади (порошок холига келгунча, лекин 4/1 қисмини сал йирикроқ холда қолдирилади) 

Қуруқ мевалар солинса уларни майдалаб тўғралади. 

Кичик кастрюлькага сут, шакар, сариёғ солиб сариёғ ва шакарни эритиб олинади. 

Оловдан олгач какао қўшиб яхшилаб аралаштирилади. 

Шоколадли массага майдаланган печенье, ёнғоқ ва қуруқ меваларни солиб. яхшилаб аралаштирилади. 

Шоколадли массани целофан устига қўйиб колбаса шаклига келтирилади. 

Целофанга ўраб морозилкага 2-3 соатга қўйилади. 

Столга қўйишдан 20 минутча олдин музлатгичдан олиб қўйилади ва паррак-паррак кесиб столга тортилади. 

Қўшимча: 

Шоколадли колбаса тайёрлашни бир неча хили бор. Қуюлтирилган сут (сгущёнка), какао ва озгина сарёғ билан хам, Ёки эритилган шоколад билан хам қилинади. 

Шоколади усулида: 

200 гр печенье 

50-100 мл сут 

20 гр сарёғ 

100 гр шоколад 

Сутни оловга қўйиб, сарёғ ва шоколадни қўшиб эритилади. Ва майдаланган печенье билан аралаштириб, фолга ёки целофанга ўраб музхонага қўйилади. 
Скачать:
У вас нет прав для просмотра скрытого текста
Просмотров: 676